Mobile-ad

Happy Halloween

Nu när det börjar närma sig Halloween kunde inte speltillverkaren Play’n GOs timing varit mycket bättre.

De har nämligen nyligen lanserat en helt ny spelautomat, med det otroligt passande namnet Happy Halloween! Ett spännande spel som ger både kalla kårar och en otrolig glädje på samma gång. Med en återbetalning på hela 96,5% och storvinster som kan nå fantastiska 4 miljoner kronor tror vi att denna nykomling kommer slå stort på marknaden.

Vill du vara en av de första att spela Happy Halloween spelautomat kan du klicka dig in på Guts casino via länken ovan. De är en av flera aktörer som erbjuder spelautomater från just Play’n GO och har gjort det smarta valet att ta in Halloween-nyheten till sitt sortiment.

Happy Halloween slot

Happy Halloween slot består av 5 hjul, 4 rader och 50 insatslinjer. Dessa linjer löper över hela hjulen och det är alltså där du ska hoppas på att få se en vinnande kombination. Man kan själv välja hur många insatslinjer som ska vara aktiverade. Därmed kan man alltså själv bestämma hur mycket pengar man själv vill satsa. Vanligtvis har klassiska videoslots 3 rader, men här har man valt att slå på stort med 4.

Det är dock inte bara antalet rader som gör att Happy Halloween slot sticker ut, det märks nämligen att man arbetat hårt på spelautomaten i övrigt. Play’n GO har här levererat en utomordentlig grafik med roliga detaljer. En stor eloge för ett väl utfört arbete helt enkelt!

Happy Halloween bonus och free spins

Vill du veta hur man får tag i Happy Halloween bonus och free spins ska du definitivt fortsätta läsa här. Vi kan nämligen avslöja att spelautomatens wildsymbol utgörs av en obehaglig pumpa. Denna kan alltså ersätta vilken symbol som helst (dock inte andra bonussymboler, men det vet du nog vid det här laget).

Spelets scatter är en häxa. Ser du tre av dessa på din spelplan kan du fyrdubbla din vinst som kommer efter. Som grädde på moset aktiverar du samtidigt dessutom bonusläget, eller ett free spin-läge om man hellre vill kalla det så, där du får hela 10 free spins helt utan extra insats!