Mobile-ad

Net Entertainment lanserar ny spelautomat!

En rykande färsk nyhet från Net Entertainment som kommer väcka mycket intresse framöver!

Förra gången vi hördes kunde vi med glädje berätta att Play’n GO lanserat en helt ny spelautomat, nämligen Happy Halloween. Idag kan vi ge minst lika glädjande besked då storfavoriten från Sverige, Net Entertainment, precis släppt Pyramid: Quest for Immortality spelautomat.

Om du vill vara en av de första att testa på Pyramid: Quest for Immortality spelautomat kan du vända dig till en av spelautomaternas största aktör, nämligen Casumo Casino! De har gjort det smarta valet att ta in den rykande färska enarmade banditen så att medlemmarna kan glädjas åt nyhetens behag. Klickar du in dig via länken ovan kan du komma igång med en ordentlig välkomstbonus!

Pyramid: Quest for Immortality online

Pyramid: Quest for Immortality online är ganska unik när man kollar på designen och vinstmöjligheterna. Här har man inte skapat till exempel 5 hjul med 3 rader var utan blandat antalet rader på hjulen, det kan du se mer av själv på bilden ovan.

Det som gör vinstmöjligheterna unikare är att vinstsymbolerna inte måste ligga bredvid varandra på samma rad. Det man istället ska hoppas på är att minst tre likadana lägger sig på hjulen bredvid. Man kan alltså vinna om en symbol ligger på hjul 1 rad 2, en på hjul 2 rad 4 och en på hjul 3 rad 1. Vissa tycker att det känns konstigt medan vissa uppskattar variationen, smaken är som baken. Vi tror i alla fall att det här kommer väcka mycket intresse för de som tröttnat på det traditionella!

Insatsgränserna är lite högre än på konkurrerande spelautomater men då belönas man också med en vinstchans på hela 72 miljoner svenska kronor. Det kan man alltså få om man ställer in högsta myntvärdet, 20, och vinner maxsumman på hela 3 600 000 mynt. En vinst man verkligen inte kan tänka sig, men är du den lyckliga vinnaren lär du aldrig ångra att du spelade!