Mobile-ad

Svenska spelbolag finns på Malta

listade här, erhar sin spellicens från den maltesiska regeringen och har valt Malta som bas för huvudkontor och kundtjänst.

Malta har mycket att bjuda på, trots öns begränsade yta. Omringad av medelhavet med 90 minuter med färja till Sicilien, så är ”ön av sandsten” en attraktiv plats att bygga bo på. De svenska spelbolag Malta tycker extra bra om, är givetvis de spelbolag som är stora och framgångsrika och som därmed bidrar till Maltas tillväxt. Casumo likväl som Guts är ju verksamma från Malta, vilket innebär att de har många anställda som bor och verkar på ön. Det är alltså inte bara själva bolagen som drar in cash till ön – det gör även de anställda på massvis av sätt.

De svenska spelbolag Malta ger utrymme till har genom åren gett ön en ökad tillväxt. I gengäld får spelbolagen spellicenser som gör det möjligt för dem att erbjuda online-baserade spel till bl.a. svenska spelare. Du som spelar online, kanske på 7Red eller Guts, har därför Malta att tacka eftersom ön ger dig rätten att spela på spelbolagen. Maltas spelregleringar ser även till att ställa krav på spelbolagen, vilket gör att du kan spela tryggt och säkert i spelmiljöer där dina personliga uppgifter och dina betaluppgifter är skyddade.

Vi kan inte peka ut något specifikt casino av dem vi listat här på sidan som är bättre än något annat, främst eftersom de står under samma slags regleringar. Kort och gott kan du räkna med att de mesta svenska spelbolag Malta huserar, är toppen och håller hög kvalitet. Många av de ö-baserade spelbolagen tycks även gilla att erbjuda samma sorts spel och samma sorts bonusar. Du hittar till exempel alltid Mega Fortune hos sajterna. Men självklart har de olika typer av personifierande drag, de vill ju bidra med någonting unikt till sina kunder. För att göra det använder man olika metoder som sträcker sig från unik design till specialutformade spel. Upptäck allt detta nu med detsamma genom att klicka dig vidare härifrån till någon av de listade sajterna!