Mobile-ad

Boom Brothers

Det är ett av nätets mest unika spelautomater, en spelautomat som bjuder på mer än bara snurr och vinster. Detta är spelautomaten som bjuder på ett helvrickat tema med färgstarka karaktärer. Vinster, funktioner, animationer och ljudeffekter är självklara inslag i denna spelautomat. Upptäck Boom Brothers nu genom att testa demoversionen eller spela på ett casino med Netentspel.

★ ★ ★  Välj bonus nu!  ★ ★ ★
Spela nu!

Boom Brothers är ett av NetEnts mest omtalade och spelade spel. Omtalad tackvare det skruvade temat och välspelad av samma anledning. Denna spelautomat sticker ut från mängden och det verkar onlinespelare gilla. Provspela den själv och gör en egen bedömning. Du kan testa demospelet här ovan och spela utan att registrera dig, utan att göra någon insättning! När du lärt dig reglerna (som är superlätta) och känner dig bekväm med spelet, så kan du gå vidare till nästa spelnivå och spela spelet på riktigt, med riktiga pengar om riktiga kontantvinster.

När du spelar ska du tänka på följande; att ha kul! Det är inte speciellt svårt när du får följa med på ett sprängfyllt äventyr tillsammans med tre knepiga och roliga bröder. Dem tar dig med djupt ner i deras hem; grottorna. Där hugger, spränger och letar dem efter de där oerhört vackra stenarna; diamanterna. Ju mer diamanter ni spränger fram, ju gladare blir börderna. Det resulterar så klart i att dem blir rikare och har du tur så delar dem med sig av rikedomarna.

Totalt kan du vinna 112 500 mynt och har du tur blir vinsten multiplicerad om du spelar under freespins omgångar. Då multipliceras dina vinster tre gånger! Utöver multiplicerade fria och gratis spinn, så finns det en rolig funktion som heter Railtrack-funktionen. Railtrack betyder ”tågräls” och i spelet får du olika byggsatser med tiden du spelar. När du byggt ihop hela tågrälsen så kan bröderna ta sig till bonusspelet som kan ge dig rikligt med överraskningar och vinster.

Testa Boom Brothers! Du kommer inte bli besviken!