Mobile-ad

Demolition Squad

Om du inte söker efter fart, äventyr, action och galna karaktärer så är denna spelautomat ingenting för dig. Demolition Squad är bättre är heltokigt men fruktansvärt roligt. Dessutom finns det en hel del freespins som lyfter spelet till oanade höjder. Inte vill du du väl missa det?

★ ★ ★  Välj bonus nu!  ★ ★ ★
Spela nu!

Att spela på denna spelautomat är ingen konst. Du väljer myntvärde och insatslinjer och snurrar sedan igång spelet på spinn knappen. Därefter är äventyret igång och du får följa med ett galet gäng på skroten och se hur en vardag kan te sig där. Om du trodde att det var slitsamt och tråkigt att jobba på en skrot, så kommer du definitivt att bli motbevisad via Demolition Squad.

Denna spelautomat bjuder på ett äventyr utöver det vanliga från början till slut. Här handlar det om att förstöra, spränga och leka. Och vinna så klart! Det handlar inte så mycket om att fördela skrot och restprodukter på ett säkert och miljövänligt sätt. Nej, gänget på skroten bryr sig väldigt lite om att hitta skrotfynd med värdefullt marknadsvärde. Deras vardag på skroten går istället ut på att ha roligt och hitta påhittiga metoder för att förstöra allt skrot. Som spelare behöver du inte vara uppfinningsrik själv, det har de anställda på skroten redan klarat av. Du behöver bara luta dig tillbaka och iaktta allt skoj som de är med om på skroten och se dem leta fram dina vinster!

Bland vinsterna finns det riktigt trevliga kontantvinster och det finns flera sätt att få dem. Du vinner som vanligt genom att snurra fram ett visst antal symboler i en viss ordningsföljd. Olika symboler har olika värde och betalar ut såväl småvinster som stora vinster. Eftersom spelautomaten utrustats med scatters så finns det gott om chanser till freespins och multiplicerade vinster.

Demolition Squad har två wildsymboler som gör spelet till en riktig vinstfest. Den vanliga wild-symbolen kan förvandlas till alla andra symboler vilket ökar vinstchanserna. Om två wild-symboler dyker upp på samma linje så förvandlas alla symboler emellan dem till Demolition Wilds vilket alltid genererar i vinst. Testa denna spelautomat om du är det minsta intresserad av att vinna under ett fartfyllt tempo på en extremt rolig och annorlunda spelautomat!