Mobile-ad

Jackpot 6000 spelautomat

Det finns olika typer av spelautomater och du kan enkelt hitta en spelautomat som passar dig och dina intressen bäst. Just Jackpot 6000 spelautomat är en spelautomat som skapats för att intressera massan vilket gör att oddsen är goda för att du kommer gilla den.

★ ★ ★  Välj bonus nu!  ★ ★ ★
Spela nu!

När en spelautomat skapats för massan så innebär det att den är tänkt att gillas av många. Jackpot 6000, från Net Entertainment, har därför inga krångliga regler eller funktioner och spelautomaten är inte utrustad med något överarbetat tema. Här är det back to basics och spelautomaten ser ut som spelautomater gjorde förr i tiden. Då fanns det en knapp att starta spelet på, några hjul som snurrar och ett gäng bestämda symboler. Ibland fanns det knappar för kvitt eller dubbelt, en funktion som fått följa med till Jackpot 6000 spelautomat.

En kvitt eller dubbelt-knapp gör att du kan kvitta ut en vinst eller chansa på att få den dubblad. Då klickar du på dubbel-knappen och så sätts ett extra spelvarv igång. Om du faller väl ut så vinner du och då får du din vinst dubblad. Om du har otur så förlorar du och då förlorar du också hela insatsen.

Om du ska spela på denna spelautomat så ska du definitivt göra det under stunder då du söker snabb underhållning. Du ska inte spela om du vill ha en utmaning med en massa funktioner, ett häftigt tema och lite svårare regler. Då får du söka dig till 3D-slots och videoslots av den svårare graden. Det fina med Jackpot 6000 är det faktum att trots att spelautomaten är avskalad och enkel, så har skaparna bakom den inte sparat på vinsterna. Det plingar till mest hela tiden på spelautomaten och har du riktigt tur så kan du vinna den trevliga jackpotten. Den kan du vinna om du snurrar fram tre symboler som föreställer en joker.