Mobile-ad

Kronesautomaten

Vill man spela på en lite enklare spelautomat utan en massa krångel och blinkande banners är Kronesautomaten helt rätt. En klassisk slotmaskin med fina vinstmöjligheter!

★ ★ ★  Välj bonus nu!  ★ ★ ★
Spela nu!

Kronesautomaten är en spelautomat som är väldigt enkel att lära sig. Det krävs inte många spelomgångar för att förstå reglerna och spelets uppbyggnad. Det är en av de fina sakerna; att vem som helst kan spela utan att ha några egentliga förkunskaper om Kronesautomaten eller spelautomater överlag.

Det bästa med nätets kronesautomat är så klart att den är en uppdaterad och bättre version av originalet. En annan positivitet är den att det finns större och mer attraktiva vinster. Här är det inte några få kronor som gäller, här är det tusentals och till och med tiotusentals kronor att vinna! Den som spelar på nätets motsvarighet till Kronesautomaten spelautomat kan alltid räkna med att frå freespins – fria och gratis spinn – under tiden de spelar. Detta är nämligen en spelautomat full av freespins vilka förlänger spelupplevelsen och ökar vinstchanserna!

Vill du testa Kronesautomaten idag? Då kan du spela nätversionen här på sidan eller klicka dig vidare till Guts eller något annat populärt nätcasino. På just Guts kan du få in känslan av Kronesautomaten ordentligt eftersom du där kan välja att byta språk till norska! Det är inget måste dock men en lite rolig detalj som kan göra spelupplevelsen ännu mer underhållande!